Privacy Policy

Bleijerveld Consultancy respecteert de privacy van bezoekers van deze website. Het IP-nummer en domainnaam worden automatisch in statistieken vastgelegd, echter zonder identificatie van personen. Bezoekgegevens zoals meest geopende pagina's worden verzameld zodat de inrichting en/of inhoud van onze website hiermee verbeterd kan worden.

Tevens kunnen bezoekers informatie via het contactformulier verstrekken. Bleijerveld Consultancy gebruikt deze informatie alleen voor het doel waarvoor ze door de bezoekers zijn verstrekt en zullen nooit voor commerciƫle doeleinden aan derden worden verstrekt.

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kan Bleijerveld Consultancy niet garanderen dat de verstrekte informatie juist en volledig is.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bleijerveld Consultancy zijn niet aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Het voorgaande geldt ook voor websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins wordt verwezen.

Handelsregister

Bleijerveld Consultancy staat onder nummer 39076192 ingeschreven.

Laatste update 17/12/2013

Back to Top

2001-2018 © Bleijerveld Consultancy. Alle rechten voorbehouden.