Additionele Informatie

Privacy Policy

Bleijerveld Consultancy respecteert de privacy van bezoekers van deze website. Het IP-nummer wordt automatisch anoniem (m.b.v. functie anonymizeIp) in statistieken vastgelegd. Bezoekgegevens zoals meest geopende pagina's worden verzameld zodat de inrichting en/of inhoud van onze website hiermee verbeterd kan worden.

Tevens kunnen bezoekers informatie via het contactformulier verstrekken. Bleijerveld Consultancy gebruikt deze informatie alleen voor het doel waarvoor ze door de bezoekers zijn verstrekt en zullen nooit voor commerciële doeleinden aan derden worden verstrekt.

U leest ons privacy statement hier.

Als u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons privacy beleid of andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kan Bleijerveld Consultancy niet garanderen dat de verstrekte informatie juist en volledig is.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bleijerveld Consultancy zijn niet aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Het voorgaande geldt ook voor websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins wordt verwezen.

Handelsregister

Bleijerveld Consultancy staat onder nummer 39076192 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Laatste update 28/05/2018

Back to Top

2001-2020 © Bleijerveld Consultancy. Alle rechten voorbehouden.